Audit Account Software

De grote voordelen van Audit Account

Audit Account is ontworpen door mensen uit de accountancy-praktijk die ervaring hadden met de plussen en minnen van veel boekhoudpakketten. Het resultaat daarvan is dat Audit Account helemaal is toegesneden op de praktijk.

Eenvoudig in gebruik

Al onze klanten zeggen het: werken met Audit Account is ontzettend makkelijk. U hoeft dus geen boekhoudopleiding te hebben gevolgd en u hoeft ook niet handig te zijn met computers. Geen lastige, lange menu's waar u doorheen moet klikken, geen dikke handleidingen, geen programma waar u eerst voor op cursus moet. Daarnaast leveren we handige stap-voor-stap kaarten mee. En als u het even niet weet, appt u gewoon rechtstreeks met de helpdesk.

Directe verwerking

Alle mutaties die u inbrengt, zijn direct verwerkt. De overzichten die u opvraagt zijn dus altijd up-to-date.

Eenvoudig achteraf wijzigen

U kunt alle gemaakte boekingen achteraf eenvoudig aanpassen. Ook de aanpassing wordt weer direct verwerkt. U hoeft dus geen correctieboekingen te maken die uw administratie vervuilen. Natuurlijk kunt u ook periodes blokkeren voor wijzigingen, om te voorkomen dat u per ongeluk een mutatie wijzigt.

Automatisch boeken

Aan de hand van uw keuze voor bijvoorbeeld een debiteur selecteert Audit Account automatisch de juiste grootboekrekening en BTW-code. U hoeft dit slechts éénmalig in te stellen, eventueel samen met uw accountant. Door het automatisch boeken bespaart u tijd bij het invoeren en hoeft u ook niet bang te zijn dat u een fout maakt.

Uitwisselen met uw accountant

Ook als uw accountant niet met Audit Account werkt, kunt u eenvoudig informatie uitwisselen. Vanaf Boekhouden II maakt u met één druk op de knop een werkset voor uw accountant met daarin alle bestanden hij nodig heeft in Excel- en PDF-formaat.

Copyright © 2024 Audit Account Software | Algemene voorwaarden | Disclaimer