Audit Account Factureren II  

Factureren II is hét pakket voor de ondernemer die ook aan het buitenland wil kunnen factureren en die snel en eenvoudig management informatie (zoals afzet en omzet, artikelhistorie enz.) uit de administratie wil kunnen halen.

Audit Account Factureren II kost slechts € 12 per maand. Er zijn geen eenmalige kosten of andere kosten. U kunt per maand opzeggen. Dus geen enkel risico!

Alle mogelijkheden van Factureren I

Met Factureren II hebt u sowieso alle basismogelijkheden van Factureren I, zoals automatische BTW-berekening, klantgegevens bijhouden, productgegevens bijhouden, factuurhistorie en reservekopieën. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van Factureren I.

Eenvoudig factureren aan het buitenland

U kunt zonder problemen facturen maken voor buitenlandse afnemers. Audit Account herkent automatisch of er sprake is van een levering binnen of buiten de EU en past automatisch de juiste BTW-methode toe. Wanneer bij een afnemer binnen de EU het BTW-nummer niet bekend is, krijgt u hiervan een melding en kunt u dit nummer alsnog invullen. Wanneer u ook een boekhoudmodule aanschaft, worden de buitenlandse facturen en BTW automatisch op de juiste wijze in de administratie verwerkt, zodat u met één druk op de knop een correcte BTW-aangifte op kunt vragen.

Vrije tekstvelden

Bij klanten heeft u vrije tekstvelden beschikbaar om alle informatie vast te leggen die u maar wenst, bijvoorbeeld speciale afspraken die u met een klant gemaakt heeft. Deze notities komen tijdens het factureren automatisch in beeld.

Één klik-koppeling met Excel of LibreOffice

Slechts één muisklik en u heeft de gegevens op het scherm (klanten, artikelen enz.) in Excel staan. In Excel kunt u ermee doen wat u wilt: grafieken maken, etiketten afdrukken, adressen samenvoegen met een brief in Word, selecties uitvoeren enz. enz. Als u geen Excel heeft, werkt deze functie ook met LibreOffice Calc.

Administraties beveiligen

Vanaf Factureren II kunt u desgewenst per administratie een wachtwoord instellen.