Audit Account Factureren I  

Factureren I is hét pakket voor de kleine ondernemer die snel en eenvoudig een professionele factuur willen kunnen maken. Het programma zit zo duidelijk in elkaar, dat u zich er na een paar facturen al vertrouwd mee voelt. En als u ook een boekhoudmodule aanschaft, worden de facturen die u maakt automatisch geboekt!

Audit Account Factureren I kost slechts € 7 per maand. Er zijn geen eenmalige kosten of andere kosten. U kunt per maand opzeggen. Dus geen enkel risico!

Eenvoudig factureren binnen Nederland

Met het grootste gemak maakt u facturen voor uw klanten. U kiest een debiteur, vult de artikelen of werkzaamheden in en met een druk op de knop rolt een professionele factuur uit de printer. Uiteraard voldoen de facturen die u maakt aan alle eisen die de belastingdienst stelt.

Automatische BTW-berekening

U hoeft slechts éénmalig aan te geven of uw producten of diensten belast zijn met 21%, met 9% of niet belast. Daarna berekent Audit Account altijd automatisch de BTW. Zelfs als u over sommige producten 21% en over andere 9% BTW moet berekenen gaat dit automatisch! Ook als u BTW verlegt, wordt de BTW automatisch juist verwerkt en conform de eisen van de belastingdienst op de factuur weergegeven. Alleen als u ook aan het buitenland levert, heeft u module Factureren II nodig.

Klantgegevens bijhouden

U kunt uitgebreide klantgegevens bijhouden als u dat wilt. Dit is echter niet verplicht, met alleen naam, adres en woonplaats kunt u al factureren. Uiteraard kunt u altijd per klant zien wat er gefactureerd is.

Productgegevens bijhouden

Door uw producten of diensten vast te leggen in Audit Account factureert u nog sneller. U kunt omschrijvingen, inkoop- en verkoopprijzen per eenheid vastleggen maar ook (als u ook een boekhoudmodule hebt) de omzet splitsen per productsoort. U kunt op elk moment zien hoeveel van een product of dienst u gefactureerd hebt. Dit is ook zichtbaar per productgroep.

Automatische verwerking in de boekhouding

Als u ook een boekhoudmodule aanschaft, verwerkt Audit Account de facturen die u maakt automatisch in de boekhouding. Dat scheelt u veel werk! U kunt op elk moment zien wat de openstaande posten bij uw klanten zijn. Bij het boeken van de bankmutaties boekt u de facturen eenvoudig af.

Factuurhistorie

Audit Account heeft standaard uitgebreide rapportages. U kunt de verkopen per klant, per artikel of per artikelsoort opvragen. Daarbij zijn uiteraard selecties mogelijk, zoals de verkopen binnen een bepaalde periode. Het is voor u in één oogopslag duidelijk welke producten goed lopen en welke niet. Alle overzichten kunt u naar wens op het scherm bekijken, printen of exporteren naar PDF.

Reservekopieën

U kunt rechtstreeks vanuit Audit Account heel eenvoudig een reservekopie van de administratie maken. Betrouwbaar, eenvoudig en zonder dat het veel tijd kost.

Meer mogelijkheden

Wilt u meer mogelijkheden, zoals factureren aan het buitenland of met BTW verlegd, vrije tekstvelden om alle informatie kwijt te kunnen die u maar wilt, een koppeling naar Excel, snel zoeken, wachtwoordbeveiling, multi-user mogelijkheden enzovoorts? Kijk dan bij Factureren II.