Audit Account Boekhouden III  

Boekhouden III is dé oplossing voor een professionele administratie met alle mogelijkheden, in een gebruiksvriendelijk pakket. U kunt niet alleen stamgegevens en mutaties vastleggen, maar op alle mogelijke manieren precies die informatie opvragen die u nodig heeft. Dit alles met geavanceerde en uitgebreide (snel)zoekfuncties, analyses, koppelingen naar Excel, overzichten per elke gewenste (peil)datum, balansen met rubrieken enz. enz. enz. Met Boekhouden III kunt u met de informatie doen wat ú wilt. En waar u een mutatie ook tevoorschijn haalt, in het grootboek, met zoekfuncties of in uw eigen analyse, u kunt hem altijd direct wijzigen. Ook importeren van stamgegevens en mutaties hoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Audit Account Boekhouden III kost slechts € 23 per maand. Er zijn geen eenmalige kosten of andere kosten. U kunt per maand opzeggen. Dus geen enkel risico!

Alle mogelijkheden van Boekhouden I en II

Met Boekhouden III hebt u sowieso alle basismogelijkheden van Boekhouden I en de uitbreidingen van Boekhouden II, zoals één klik-koppelingen met Excel, vrije tekstvelden, snel zoeken, en een werkset voor uw accountant. Klik hier voor de basismogelijkheden van Boekhouden I of hier voor de extra mogelijkheden van Boekhouden II.

Balans op elke datum mogelijk

Met Boekhouden III kunt u de balans en winst- en verliesrekening per elke gewenste datum of periode afdrukken, bijvoorbeeld voor alleen januari t/m juni als u het resultaat over het eerste halfjaar wilt zien.

Openstaande posten per elke datum mogelijk

Bij zowel de debiteuren als de crediteuren kunt u overzichten (openstaande posten, ouderdomsanalyse, enz.) per een door u gekozen peildatum opvragen, zodat u ook de situatie in het verleden altijd in beeld heeft.

Balans met rubrieken

U kunt uw grootboekrekeningen in rubrieken indelen zodat u ook een uitgebreide balans met rubrieken kunt opvragen en afdrukken.

Analyses

Audit Account maakt met Boekhouden III krachtige analyses mogelijk. U kunt uitgebreid selecteren in alle gemaakte boekingen tegelijkertijd. Het resultaat van uw analyse staat met één muisklik in Excel. Hiermee kunt u niet alleen snel de informatie vinden die u nodig heeft, maar ook snel eventuele fouten opsporen. U kunt bijvoorbeeld precies die mutaties tevoorschijn halen die met een verkeerde BTW-code zijn geboekt.

Vanuit uw analyse direct naar de boeking

Net als bij Boekhouden II kunt u vanuit het grootboek direct een boeking openen of wijzigen. Met Boekhouden III kunt u dat ook direct vanuit uw eigen analyse. Krachtiger kan het gewoon niet!

Importeren

Met Boekhouden III kunt u debiteuren, crediteuren en mutaties importeren zodat een eenvoudige koppeling met andere software mogelijk is.